Prezentacje oraz degustacje whisky i cygar przeprowadzonych przez Lożę Dżentelmenów dla Groove Control w Hotelu St. Bruno w Giżycku.
Dziękujemy za możliwość pracy w pięknym miejscu ze wspaniałymi ludźmi.
Zdjęcia: Adam Jankowski
Jeżeli chodzi o degustację whisky to gdzieś czytałam, że nie powinno się podawać tego trunku w tradycyjnych szklankach. Związane jest to bowiem z brakiem dobrego gustu :). Ja whisky serwuję w niskich szklankach, które kupiłam swego czasu na https://duka.com/pl/jedzenie-i-serwowanie-potraw/naczynia-do-serwowania-napojow/szklanki. Na ogół niskie oraz okrągłe naczynia są idealne do degustowania tego zacnego trunku :).
Ten komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuńJeżeli chodzi o degustację whisky to gdzieś czytałam, że nie powinno się podawać tego trunku w tradycyjnych szklankach. Związane jest to bowiem z brakiem dobrego gustu :). Ja whisky serwuję w niskich szklankach, które kupiłam swego czasu na https://duka.com/pl/jedzenie-i-serwowanie-potraw/naczynia-do-serwowania-napojow/szklanki. Na ogół niskie oraz okrągłe naczynia są idealne do degustowania tego zacnego trunku :).
OdpowiedzUsuń