sobota, 6 października 2012

Hotel St. Bruno w Giżycku

Prezentacje oraz degustacje whisky i cygar przeprowadzonych przez Lożę Dżentelmenów dla Groove Control w Hotelu St. Bruno w Giżycku. Dziękujemy za możliwość pracy w pięknym miejscu ze wspaniałymi ludźmi. Zdjęcia: Adam Jankowski

2 komentarze:

  1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeżeli chodzi o degustację whisky to gdzieś czytałam, że nie powinno się podawać tego trunku w tradycyjnych szklankach. Związane jest to bowiem z brakiem dobrego gustu :). Ja whisky serwuję w niskich szklankach, które kupiłam swego czasu na https://duka.com/pl/jedzenie-i-serwowanie-potraw/naczynia-do-serwowania-napojow/szklanki. Na ogół niskie oraz okrągłe naczynia są idealne do degustowania tego zacnego trunku :).

    OdpowiedzUsuń